Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

További rendezvények

Hormonterápia a várandósság alatt - MSZNET III. Szimpóziuma (Budapest, 2018.09.21.)

Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Székháza, Kodály terem
1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.

Időpont: 2018. szeptember 21.
10:00-16:00

On-line jelentkezés: www.congressline.hu >> weboldalon.

Meghívó és program >>

Tisztelt Kolléganő, Kolléga Úr!

A Magyar Szülészeti és Nogyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) 2014-es megújulását követően kétévente kongreszust szerveztünk a Magyar Menopauza Társasággal közösen.
A közbeeső években immár hagyománnyá vált az egynapos szimpóziumok szervezése, melyeknek célja a szülészeti és nogyógyászati endokrinológia egy-egy területét, annak legújabb eredményeit részleteiben áttekinteni.
A jelenlegi, harmadik…

Elnöki köszöntő

Tisztelettel köszöntöm a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) megújult honlapján a Társaságunk tevékenysége iránt érdeklődő olvasót, a szülészeti és nőgyógyászati endokrinológia iránt elkötelezett és azt már aktívan gyakorló nőgyógyász, valamint a társszakmákban dolgozó kollégákat. Társaságunk megújult (megújuló) honlapja a Társaság 2014. május 23-án újjáalakult vezetőségének, másrészt a Richter Gedeon Nyrt. nagyvonalú támogatásának köszönhető.

Honlapunkon igyekszünk a MSZNET-el kapcsolatos minden fontos információt elérhetővé tenni a Társaság történetétől kezdve, az Alapító Okiraton, a vezetőségi tagokon és szakmai információkon keresztül a tervezett rendezvényekig. Kapcsolatot építünk ki és biztosítunk más hazai (Magyar Nőorvos Társaság, Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság) és nemzetközi (ISGE – International Society of Gynecological Endocrinology) társaságokkal is. Reméljük, hogy a megújult MSZNET és honlapja eredményesen segítik…

További hírek

Kattintson ide, ha 128 bites titkosított kapcsolaton (SSL - Secure Socket Layer) keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe.
Kattintson a felkiáltójelre, ha 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe! [ Ajánlott! ]

 [ Emlékezzen rám! ][ Böngésző beállítása ][ Elfelejtett jelszó ][ Regisztráció ]

Partnereink

  • exeltis
  • Richter Gedeon
Online bankkártyás Tagdíjbefizetés