Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

További rendezvények

PCOS – Update 2024 - MSZNET V. Szimpóziuma

Ensana Thermal Hotel Margitsziget, Budapest
2024. október 4.

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Immár ötödik alkalommal rendezzük meg a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) tematikus továbbképző szimpóziumát, már hagyományosan az Exeltis Magyarország Kft-vel karöltve. Az értékes hagyomány megteremtése Szilágyi András professzor nevéhez fűződik. Az idei, jubileumi ötödik témaválasztásunk

Beszámoló az ISGE (International Society of Gynecological Endocrinology) 21. Világkongresszusáról (2024. május 8-11., Firenze)

A kétévente megrendezett firenzei ISGE kongresszus mindig várva várt esemény. A toszkán város művészeti és történelmi atmoszférája, a fények és az ízek, az autómentes kongresszus kiemelkedő minősége évek óta okoz nekünk kiemelkedő élményt. Idén is így volt. A nőgyógyászati endokrinológia továbbra is töretlenül fejlődik, a világ számos kiemelkedő központjai ontják az újabb eredményeket és készítményeket. Kétségtelen, hogy idén a kongresszus programját és a gyógyszeripari szponzorok megjelenéseit

Tagdíjfizetési felhívás 2024

Tisztelt Tagtársunk!

Tagjaink tagdíjbefizetése alapvetően hozzájárul Társaságunk működéséhez, ezért felhívjuk figyelmét a tagdíj rendezésére.

Tájékoztatjuk, hogy a közgyűlés határozata értelmében az MSZNET tagdíjának összege 2024. évre 5000 Ft/év. (70 év felett ingyenes.)

A befizetés módja: banki átutalással. Számlaszámunk: 11708001-20524494

Befizetéseit az MSZNET honlapján (

Papp Zoltán: A szülészet–nőgyógyászat tankönyve - Könyvajánló

Hetedik, frissített kiadás. Semmelweis Kiadó, Budapest, 2023

 

Papp Zoltán professzor Baross utcai klinikaigazgatói nyugdíjazása (2007) után sem hagyta abba, hanem az általa alapított Maternity Magánklinikán folytatta a szülészet-nőgyógyászati ténykedését. Így több évtizedes szülészorvosi pályafutása során szerzett klinikai, innovatív vezetői, oktatói és kutatói gyakorlata, valamint pedagógusi öröksége és tapasztalata alapján az általa szerkesztett „A SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT TANKÖNYVE”

További hírek

Kattintson ide, ha 128 bites titkosított kapcsolaton (SSL - Secure Socket Layer) keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe.
Kattintson a felkiáltójelre, ha 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe! [ Ajánlott! ]

 [ Emlékezzen rám! ][ Böngésző beállítása ][ Elfelejtett jelszó ][ Regisztráció ]

Partnereink

  • exeltis
Online bankkártyás Tagdíjbefizetés