Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MSZNET legfrissebb hírei

előző 10 hír
 • MSZNET Vezetőségválasztás 2023, felhívás tisztújító jelölésre
  [2023.09.20.] - MSZNET

  Tisztelt MSZNET tagok!

  A Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság a 2023. október 7-én tartandó Közgyűlésén tisztújító szavazást tart a következő négyéves időszakra. A közgyűlésre szóló meghívót az előző e-hírlevelünkben kiküldtük.

  A Jelölőbizottság:

  Prof. Dr. Bártfai György elnök, Szeged
  Dr. Péterfi István tag, Kaposvár
  Dr. Csehely Szilvia, Debrecen

  A jelölés menete: miután a Társaság tagjai kör-emailben értesítést kapnak a jelölés lehetőségéről, jelöltjeik nevét emailben küldik el a jelölőbizottságnak a peterfi19@gmail.com

   

  bővebben >>

 • MSZNET Közgyűlés (Mátraháza, 2023.10.07.)
  [2023.09.06.] - MSZNET

  A Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság tisztelettel meghívja Önt, mint a Társaság teljes jogú tagját a 2023. október 7. napján (szombat) 12:30 órakor tartandó Közgyűlésére.

   

  A közgyűlés helye: Lifestyle Hotel Mátra Achat konferencia terme (3233 Mátraháza, HRSZ. 7160.)

  a Magyar Menopausa Társaság és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság október 5-7. napja között tartandó Kongresszusa után és helyszínén.

   

  Napirendi pontok:

  • Elnöki-Főtitkári,
   

  bővebben >>

 • Papp Zoltán: A szülészet–nőgyógyászat tankönyve - Könyvajánló
  [2023.08.07.] - MSZNET

  Hetedik, frissített kiadás. Semmelweis Kiadó, Budapest, 2023

   

  Papp Zoltán professzor Baross utcai klinikaigazgatói nyugdíjazása (2007) után sem hagyta abba, hanem az általa alapított Maternity Magánklinikán folytatta a szülészet-nőgyógyászati ténykedését. Így több évtizedes szülészorvosi pályafutása során szerzett klinikai, innovatív vezetői, oktatói és kutatói gyakorlata, valamint pedagógusi öröksége és tapasztalata alapján az általa szerkesztett „A SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT TANKÖNYVE” korábbi négy kiadását 2017-ben egyszerzős ÖTÖDIK KIADÁSSÁ dolgozta át. Az ezt követő HATODIK KIADÁS

   

  bővebben >>

 • A Magyar Menopausa Társaság (MMT) és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) V. Kongresszusa és Továbbképző Tanfolyama (Mátraháza, 2023.10.05-07.)
  [2023.03.28.] - MSZNET

  Időpont: 2023. október 5-7.
  Helyszín:
  Mátraháza, Hotel Lifestyle

   

  A kongresszus és tanfolyam akkreditált továbbképzés:
  SE-TK/2023.II/00196 számon 48 pont szerezhető.

   

  Kedvezményes jelentkezés: 2023.08.20. előtt

   

  Az előadások és esetismertetések benyújtásának határideje: 2023. augusztus 20.

   

  Az előadások pontos címét és előadóját (szerzők nevével és munkahelyekkel kiegészítve) várjuk a huba@congressline.hu email címre. Kérjük jelezzék a címmel együtt

   

  bővebben >>

 • Tagdíjfizetési felhívás 2023!
  [2023.02.28.] - MSZNET
  Tisztelt Tagtársunk!

  Tagjaink tagdíjbefizetése alapvetően hozzájárul Társaságunk működéséhez, ezért felhívjuk figyelmét a tagdíj rendezésére.

  Tájékoztatjuk, hogy a közgyűlés határozata értelmében az MSZNET tagdíjának összege 2023. évre 5000 Ft/év. (70 év felett ingyenes.)

  A befizetés módja: banki átutalással. Számlaszámunk: 11708001-20524494

  Befizetéseit az MSZNET honlapján (http://www.nogyogyaszatiendokrinologia.hu) ellenőrizheti, egyben kérjük - amennyiben változás történt - személyes adatai frissítését…
   

  bővebben >>

 • Beszámoló a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) IV. Szimpóziumáról (MTA Székháza, Díszterem, 2021. szeptember 24.)
  [2021.12.15.] - MSZNET
  „Pajzsmirigy és reprodukció”
  A tudomány örök létjogosultságát és értékállóságát sugárzó impozáns környezetben rendezte meg a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) IV. tematikus szimpóziumát, hagyományosan az Exeltis Magyarország támogatásával. A rendezvénnyel az MSZNET előző elnökének, Szilágyi András professzornak az emléke előtt is tisztelegtünk, akinek a korábbi témaválasztásai (2014. A progeszteron és a gesztagének szerepe a szülészeti és a nőgyógyászati endokrinológiában, 2016. A női infertilitás endokrinológiai vonatkozásai, 2018. Hormonterápia a várandósság…
   

  bővebben >>

 • Beszámoló a Magyar Menopausa Társaság és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság IV. kongresszusáról (Mátraháza, Lifestyle Hotel, 2021. november 4–6.)
  [2021.12.15.] - MSZNET
  Az MMT és az MSZNET közös kongresszusának kétévente koranyáron szokásos megrendezését a bizonytalan járványügyi helyzet és a korlátozások miatt idén őszre halasztottuk.
  Örömmel vettük, hogy mind az előadók, mind a kongresszusra készülők támogatólag fogadták ezt a döntést, és az online rendezvények hosszú időszaka után november elején csaknem rekordszámban találkozhattunk Mátraházán (243 regisztrált résztvevő).
  A tudományos program felölelte a menopauzális medicina és a reproduktív endokrinológia csaknem teljes spektrumát, mindenki találhatott magának szűkebb érdeklődésének megfelelő előadásokat.

   

  bővebben >>

 • A MEAT tájékoztatója a hazánkban jelenleg elérhető COVID19 védőoltásokkal kapcsolatban (2021.02.23.)
  [2021.02.24.] - MSZNET
  Magyarországon 2020.12.26-a óta elérhetőek a SARS-CoV-2 vírus ellen aktív immunizálást biztosító oltóanyagok a vírus által okozott COVID-19 fertőzés megelőzésére.

  A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság 2021.02.23-i tájékoztatója a hazánkban jelenleg elérhető COVID19 védőoltásokkal kapcsolatban megtekinthető ide kattintva


 • Tájékoztató az elhalasztott ISGE kongresszus aktualitásairól és az addig is rendszeresen tartott online oktató kurzusokról
  [2020.05.28.] - MSZNET
  Kedves MSZNET tagok!

  Kérlek olvassátok el Prof. Andrea Genazzani ISGE elnök minden MSZNET tagot megszólító levelét az elhalasztott ISGE kongresszus aktualitásairól és az addig is rendszeresen tartott online oktató kurzusokról.

  Remélem minél többen részt tudunk venni rajtuk és a decemberre halasztott ISGE kongresszuson.

  Baráti üdvözlettel, jó egészséget kívánva,

  Dr. Jakab Attila
  MSZNET elnök

  ***


  Dear Friends and Colleagues ,
  first of all, I hope my mail find you well and safe !

  Further to my previous…
   

  bővebben >>

 • Frissült a 2020. évben azonosított új koronavírus (SARS-CoV-2) okozta fertőzések (COVID-19) megelőzésének és terápiájának kézikönyve
  [2020.03.30.] - MSZNET
  Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter irányításával elkészült a kórházak számára az új koronavírus okozta fertőzések diagnózisának és terápiájának kézikönyve, ami több ország jó gyakorlatait veszi alapul a magyarországi viszonyokra adaptálva. Az egységes szakmai szempontokat tartalmazó kézikönyv hatékony segítséget nyújt a kórházi szakemberek számára a megelőzéssel és az igazolt betegek ellátásával kapcsolatban.

  A kézikönyvet megtekinthetik ide kattintva

  A…
   

  bővebben >>

előző 10 hír

Kattintson ide, ha 128 bites titkosított kapcsolaton (SSL - Secure Socket Layer) keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe.
Kattintson a felkiáltójelre, ha 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe! [ Ajánlott! ]

 [ Emlékezzen rám! ][ Böngésző beállítása ][ Elfelejtett jelszó ][ Regisztráció ]

Partnereink

 • exeltis
Online bankkártyás Tagdíjbefizetés

További rendezvények