Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MSZNET legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Papp Zoltán: A szülészet–nőgyógyászat tankönyve - Könyvajánló
  [2023.08.07.] - MSZNET - Hírkategória: Általános

  Hetedik, frissített kiadás. Semmelweis Kiadó, Budapest, 2023

   

  Papp Zoltán professzor Baross utcai klinikaigazgatói nyugdíjazása (2007) után sem hagyta abba, hanem az általa alapított Maternity Magánklinikán folytatta a szülészet-nőgyógyászati ténykedését. Így több évtizedes szülészorvosi pályafutása során szerzett klinikai, innovatív vezetői, oktatói és kutatói gyakorlata, valamint pedagógusi öröksége és tapasztalata alapján az általa szerkesztett „A SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT TANKÖNYVE” korábbi négy kiadását 2017-ben egyszerzős ÖTÖDIK KIADÁSSÁ dolgozta át. Az ezt követő HATODIK KIADÁS (2021) sikere is megerősítette a Semmelweis Kiadót abban a meggyőződésében, hogy a naprakész ismereteket didaktikusan rendszerező és értékelő, továbbá a követendő szemléletet adó tankönyvekre az internet és az egyéb elektronikus felületek gazdag választékának világában is nagy szükség van. Ezért döntött úgy, hogy a Szerzőt a HETEDIK KIADÁS elkészítésére is felkéri.

   

  Papp Zoltán professzor a hatodik kiadás átdolgozásakor a korábbi hibák és elavult részek kigyomlálása után figyelembe vette a szülészet-Nőgyógyászatnak a 21. század első negyedében időtállónak ítélt eredményeit, megfűszerezve a legfrissebb genetikai felfedezések klinikai relevanciáival.

   

  A HETEDIK KIADÁS-t tankönyve utolsó kiadásának és szellemi hagyatékának tekinti, amely valószínűleg még sokáig bibliája lesz a magyar szülészet-nőgyógyászatnak, szolgálva a kiművelt magyar orvosi fogalmak és nyelvezet tiszteletben tartását, valamint az orvos- és egészségtudományban oktatók és hallgatók, valamint a szakorvosok gondolkodásmódját és igényes képzését.

   

  A könyv a kiforrott lexikális tudás és gyakorlati tapasztalat, az emberi reprodukció feletti elkötelezett őrködés, valamint a várandós nők, illetve a nőbetegek iránt tanúsított alázat eleganciája.

   

  Papp Zoltán professzor három alkalommal dedikálja könyvét:

  1. 2023. szeptember 1-jén 10.00–12.00 között a Maternity Magánklinikán (1125 Budapest, Királyhágó tér 7-9. I. emelet)
  2. 2023. szeptember 8-án 10.00–12.00 között a Semmelweis Egyetemen (1089 Budapest, Nagyvárad tér 4, Legendus könyvesbolt)
  3. 2023. szeptember 15-én 10.00–12.00 között a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság XVII. Kongresszusán (3300 Eger, Hotel Eger & Park)

   

  A könyv bolti: ára 26.000 Ft.
  A könyv a dedikálás helyszínén kedvezményes áron vásárolható meg.

  A könyvajánló bővebben megtekinthető ide kattintva

Vissza

Kattintson ide, ha 128 bites titkosított kapcsolaton (SSL - Secure Socket Layer) keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe.
Kattintson a felkiáltójelre, ha 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe! [ Ajánlott! ]

 [ Emlékezzen rám! ][ Böngésző beállítása ][ Elfelejtett jelszó ][ Regisztráció ]

Partnereink

 • exeltis
Online bankkártyás Tagdíjbefizetés

További rendezvények