Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MSZNET legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • PCOS – Update 2024 - MSZNET V. Szimpóziuma
  [2024.06.10.] - MSZNET - Hírkategória: Általános

  Ensana Thermal Hotel Margitsziget, Budapest
  2024. október 4.

  Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

  Immár ötödik alkalommal rendezzük meg a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) tematikus továbbképző szimpóziumát, már hagyományosan az Exeltis Magyarország Kft-vel karöltve. Az értékes hagyomány megteremtése Szilágyi András professzor nevéhez fűződik. Az idei, jubileumi ötödik témaválasztásunk a policisztás petefészek szindrómára esett.

  A témakör évtizedek óta okkal van a reproduktív endokrinológiával foglalkozó szakemberek érdeklődésének fókuszában, hiszen a leggyakoribb nőgyógyászati endokrinológiai kórképről van szó, mely az infertilitásnak is a leggyakoribb oka. A szindróma klinikai diagnosztikája, etiológiai megközelítése és összetett kezelése folyamatosan változó megítélés alá esik, ezt támasztják alá a folyamatosan frissülő nemzetközi útmutatók is.

  A változó irányelvek szakmai vitákat is generálnak. Az MSZNET elnöksége célul tűzte ki, hogy egy intenzív egynapos rendezvény keretében tekintsük át a PCOS diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát, a legújabb irányelvek tükrében. A PCOS igazi interdiszciplináris kórkép, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a hazai nőgyógyász és belgyógyász endokrinológus szakértők legkiválóbb képviselői fogadták el meghívásunkat referátumok tartására, melyet kitüntetésnek tekintünk.

  Minden sikeres rendezvényhez kell mecénás is. Törekvéseinket évek óta támogatja szakmai partnerünk, az Exeltis Magyarország Kft., akikkel együtt hiszünk céljaink sikeres elérésében a reproduktív endokrinológia különböző területein, és ez az együttműködés az elmúlt tíz évben gyümölcsözőnek is bizonyult. Biztosak vagyunk benne, hogy a program ezúttal is emlékezetes lesz a résztvevő nőgyógyászok, endokrinológusok, belgyógyászok és gyermekgyógyászok körében.

  Szeretettel hívom Önöket a Margitszigetre az MSZNET elnöksége nevében!

  Meghívó

  További részletek a rendezvény weboldalán


  Prof. Dr. Jakab Attila, egyetemi tanár
  Az MSZNET elnöke

Vissza

Kattintson ide, ha 128 bites titkosított kapcsolaton (SSL - Secure Socket Layer) keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe.
Kattintson a felkiáltójelre, ha 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kíván bejelentkezni a web-rendszerünkbe! [ Ajánlott! ]

 [ Emlékezzen rám! ][ Böngésző beállítása ][ Elfelejtett jelszó ][ Regisztráció ]

Partnereink

 • exeltis
Online bankkártyás Tagdíjbefizetés

További rendezvények